Barnkören Såklart!

saklart.png

I Barnkören Såklart! vill vi ta vara på och utveckla barnens medfödda talang för sång och musik. Vi anser att alla barn kan sjunga. Genom sångerna vill vi förmedla budskapet att Jesus älskar barnen och att alla människor är viktiga och värdefulla, men inte minst vill vi att barnen har roligt på övningarna. Vi sjunger, leker och läser i Barnens Bibel.

Ett par gånger per termin framträder Barnkören Såklart! i Korskyrkan. Det är ett uppskattat inslag i gudstjänsten. Barnen får träna mikrofonteknik och kompas av riktigt band. Genom att uppmuntra barnens frimodighet vill vi ge dem självförtroende att ta plats på scenen.

Kören riktar sig till barn mellan fyra och sex år.

Kommande övningar: efter Gudstjänsten den 4/2 och 11/2 för att sedan medverka i Gudstjänsten 25/2.

Ledare: Mattias & Maria Ottestig. saklart@korskyrkanuppsala.se

Du kan även komma i kontakt med oss genom att fylla i formuläret här nedanför!