Barnkören Såklart!

saklart.png

I Barnkören Såklart! vill vi ta vara på och utveckla barnens medfödda talang för sång och musik. Vi anser att alla barn kan sjunga. Genom sångerna vill vi förmedla budskapet att Jesus älskar barnen och att alla människor är viktiga och värdefulla, men inte minst vill vi att barnen har roligt på övningarna. Vi sjunger, leker och läser i Barnens Bibel.

Ett par gånger per termin framträder Barnkören Såklart! i Korskyrkan. Det är ett uppskattat inslag i gudstjänsten. Barnen får träna mikrofonteknik och kompas av riktigt band. Genom att uppmuntra barnens frimodighet vill vi ge dem självförtroende att ta plats på scenen.

Kören riktar sig till barn mellan fyra och sex år. För barn som är äldre finns One4all

Inga kommande övningar är planerade.

Ledare: Mattias & Maria Ottestig. saklart@korskyrkanuppsala.se

Du kan även komma i kontakt med oss genom att fylla i formuläret här nedanför!