Ge vidare second hand

Korskyrkan har under många år hjälpt personer som av olika anledningar hamnat i svåra ekonomiska situationer. I församlingen har det länge funnits en längtan efter att kunna nå ut bredare, att kunna hjälpa fler. gevidare-logo-tiny.pngUr den längtan föddes Ge vidare, en satsning som syftar till att nå fler människor, både i Sverige och i världen. Idén är enkel, all vinst ges vidare till bättre behövande.

Ge vidare har en egen hemsida: www.gevidaresecondhand.se

Du behövs!

Stommen i arbetet är frivilligarbetarna, utan er kan vi inte driva Ge vidare. Var med och gör en insats!
Varmt välkommen att boka in dig för en insats när du har möjlighet, t.ex via formuläret nedan, eller kontakta Lars-Åke Granath.
Just nu behövs framförallt hjälp på lördagarna, även om vi givetvis tar emot all hjälp vi kan få. Vi vill helst vara minst 3 personer under lördagarna. En som är ansvarig och som kan kassan, 1-2 personer som har hand om caféet samt är ute i butiken för att hjälpa kunder och hålla litet uppsikt.

En annan viktig insats är att baka till Ge vidares café. Kontakta i så fall Lars-Åke Granath för lite mer instruktioner.

Anmäl dig som volontär