Korskyrkans Gemenskapshelg, Hjälmargården 27-29 september

Priser för deltagande:

Resekostnad

Resa i gemensam buss tur och retur kostar:

• Vuxen 150 kr
  • Student 100 kr
  • Barn/ungdom 13-19år 50 kr
  • Barn 0-12år Gratis

Samling vid Korskyrkan för avresa 27/9 kl 17.30.

Lägerpris

Nedanstående priser avser boende och mat samt hyra av gemensamma lokaler på Hjälmargården Observera att resekostnad tillkommer, se ovan.

• Vuxen 1200kr
  • Student 800kr
  • Ungdom (13-19) 600kr
  • Barn (3-12år) 400kr
  • Barn (0-2år) Gratis
  • Maxpris familj 2 900kr- (exkl resa).
  • 30% rabatt per person/familj om ni bor i tält/husvagn/husbil

Ska du bara bo en natt eller åka över dagen ta kontakt med någon av kontaktpersonerna för prisuppgifter.

Låt inte kostnaden stå i vägen för att följa med. Alla som vill ska kunna följa med! Tala med Stig Andersson, 070-856 35 24, stig.hv.andersson@gmail.com - så hittar vi en lösning!

Boende och måltider

Vi bor i rum eller stugor. För de flesta av boendena finns ett gemensamt servicehus med toaletter och duschar med upp till ca 100 meters gångavstånd. Några av rummen och stugorna har egen toalett och dusch. Rummen och stugorna har två-åtta bäddar, en del i våningssängar. För att alla ska få plats kommer vi att göra en boendeplan i förväg. Ange gärna om det är någon/några andra deltagare som du vill bo tillsammans med. Om det finns särskilt behov finns några få enkelrum att tillgå. Det går också bra att ställa upp husvagn, husbil (elplintar finns) eller tält.

Vi kommer att ordna fredagens kvällsmåltid samt fika själva i den gamla matsalen, medan frukost, lunch och lördag middag serveras i restaurangen i den nya byggnaden. Där finns det också grupprum och gudstjänstlokal.

Anmälan och betalning

Anmäl dig senast 8/9 i formuläret nedan, och betala in lägeravgift samt ev bussresa för att din anmälan ska vara komplett. Du kan även få hjälp med din anmälan i samband med vissa Gudstjänster under augusti månad.

• Korskyrkans bankgiro 550-2752 - ange ”G-helg + namn”.

• Korskyrkans Swishnr:  123 024 21 07 - ange ”G-helg + namn”.

Du som önskar får gärna stödja medresenärer med svagare ekonomi: sätt in ditt bidrag på Korskyrkans bankgiro eller swish och ange ”G-helg”.

Kontaktpersoner:

Mattias Gäreskog tel 0707-383827 (gareskog@gmail.com)

Petra Karlendal tel 0705-792728.  (kapejoka@gmai.com)

Hela helgen
 Fredag-Lördag
 Lördag-Söndag
 Endast lördag
 Stuga/rum
 Tält
 Husvagn
 Behöver ej boende
 Fikabröd