Ny i Uppsala? Ny i Korskyrkan?

Uppsala är en stad som i början av varje ny termin tar emot otaliga nya studenter men även andra som flyttar hit.

Ibland kan det vara svårt att hitta information om det som intresserar. Vi har samlat lite information om vad du kan hitta i Korskyrkan.

Är du student och/eller är mellan 19 och ca 30 år har Korskyrkan ett arbete som vi kallar nitton:30. Det innefattar 4-5 samlingar/termin som vi kallar Gemenskapskvällar. Under dessa kvällar ligger fokuset på att umgås och äta god mat, och vi avslutar alltid med en andakt med undervisning/vittnesbörd, lovsång, samt förbön.

Nitton:30 har även en egen facebook-sida där du kan följa vad som händer nitton:30 Korskykan Uppsala

I Korskyrkan är den mindre, vardagsnära gemenskapen väldigt viktig. Därför betonar vi vikten av att vara med i en hemgrupp. Mer om detta kan du läsa här.

Församlingen erbjuder även massa annat, så passa på att surfa runt lite på hemsidan - kanske hittar du något som kan passa dig. Du kanske gillar att sjunga gospel, missionera på universitetet med Agape, sporta med KRIK, arbeta med församlingens barn och ungdomar, eller vill vara med och fira gudstjänst med oss på söndagar.

Efter våra gudstjänster, i samband med fikat, brukar det finnas möjlighet att träffa någon medlem ur församlingen som vill berätta mer om Korskyrkan, Uppsala och som gärna svarar på dina frågor.

Du kan även följa oss på församlingens facebooksida.

Varmt välkommen till Uppsala och Korskyrkan

.