club.png

Club är Korskyrkans tonårsverksamhet. Vi vill jobba med 4 viktiga områden: Gemenskap, växande, vittnande och tillbedjan.

Club består av 3 delar: Club Växa, Club Ungdomsgård och ungdomsmötet Like2Know.

Kom och testa någon av dessa inriktningar och se om det är något för dig!

Club Växa - Fredagar

...för dig som vill växa i din tro på Jesus och dela gemenskap med kristna tonåringar. Club Växa har fokus på lovsång, undervisning och gemensam aktivitet.

Jämna veckor

Varannan vecka är Växa uppdelat i 2 undervisningsspår:

Växa Light

...för dig så går i åk 6-8. Växa Light är en light-version av Club Växa. Vi har egen samling med aktivitet och lättare undervisning. T.ex. om vem Jesus är, identitet och självbild, betydelsen av bibel och bön och församlingen.

När: Fredagar kl 19-21, terminsstart för hösten 25 augusti.

Var: Övervåningen i Korskyrkan (om inget annat anges)

Växa XL

För 8an t.o.m. gymnasiet som behöver en extra växel, och lite mer.

När: Fredagar kl 19-23, terminsstart för hösten 25 augusti.

Var: Övervåningen i Korskyrkan (om inget annat anges)

Ansvarig: Simon Blomkvist (se kontaktuppgifter nedan)

Ojämna veckor

När: fredagar: 19-23, terminsstart för hösten 1 september.

Var: Nedervåningen i Korskyrkan (om inget annat anges)

Ansvarig: Sebastian Häger 0733507573, zeebbe@hotmail.com

Club Ungdomsgård - Fredagar

...inriktat främst på dig som är 12-19 år och bor i närheten av Korskyrkan. Du behöver inte vara van vid kristen tro. Förutom möjligheten att spela sällskapsspel, TV-spel, biljard, pingis, handla i kiosken och att sporta i idrottshallen, har vi 3 fasta inslag under kvällarna: 19.30 fika, 20.00 livsberättelse, 20.30 rolig aktivitet.

När: Fredagar udda veckor kl 19.00-23.00, terminsstart för hösten 1 september.

Like2Know

Like2Know är ett ekumeniskt ungdomsmöte som är en gång per termin för kristna tonåringar i Uppsala och Uppsalatrakten.

Syftet är att ungdomar från olika kyrkor och ungdomsgrupper ska komma samman, och tillsammans styrkas och utmanas i sin tro på Jesus. Mötena består av seminarier, tävlingar, lovsång, predikan, förbön, gemenskap och fika. En riktig festkväll med Jesus i centrum!

Samtal

Är du tonåring och har behov av att få prata av dig om något du går och bär på eller vill ha förbön för? Tveka inte att höra av dig till Simon Blomqvist. För dig som är tjej finns det kvinnliga ledare som gärna har samtal med dig.

Självklart stannar det in pratar om mellan dig och den du pratar med.

Simon Blomqvist

Ungdomspastor, ansvar för tonåringar och unga vuxna

Kontorstid onsdagar och torsdagar 9.00-16.00

Mobiltelefon: 073-334 57 76